Zelf je China reis samenstellen in 4 stappen!

Bij China2GO kun je je eigen individuele China reis samenstellen. Om je daarbij te helpen, hebben we alvast een heleboel interessante bouwstenen (korte reizen) voor je samengesteld die je aan elkaar kunt plakken tot de China route die jou het leukste lijkt.

Maar hoe werkt dat dan in de praktijk? Eigenlijk is het heel simpel, in 4 stappen creëer je je eigen China reis:

1. Oriëntatie
Neem een kijkje bij onze China startpakketten en China bouwstenen en bepaal welke bouwstenen je in ieder geval in je reisroute wilt opnemen. (Je kunt ook spieken bij onze China rondreizen voor inspiratie, wellicht zit er al een reis bij die helemaal aan jouw droomreis voldoet). Kom je er niet uit, neem dan contact op met onze China reisspecialisten, zij kennen Chinaop hun duimpje en adviseren je graag.

2. Reisvoorstel aanvragen
Vraag een reisvoorstel aan door de bouwsteen of rondreis toe te voegen aan je reisplan. Klik vervolgens op: vraag offerte aan. Je kunt ons ook een mailtje sturen met je reiswensen. Bellen kan natuurlijk ook. Hier vind je onze contactgegevens.

3. Bekijk ons reisvoorstel
Wij inventariseren je reiswensen en stellen een mooi reisprogramma voor je samen. Eventueel kunnen we ook de internationale vluchten voor je in optie zetten. Uiteraard is de offerte geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Je ontvangt per mail een bericht met een link naar jouw reisprogramma en het kostenoverzicht. Wil je nog iets wijzigen in je China reisvoorstel? Geen probleem, we passen de offerte graag voor je aan.

4. Boeken
Is de reis naar wens, dan kun je het boekingsformulier invullen via MyWay2GO (de inlogcodes heb je ontvangen bij je China reisvoorstel). Uiteraard laten we je nog even weten dat de boeking goed is ontvangen. Wij gaan aan de slag met de reserveringen voor je reis en je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging. De voorbereidingen voor je China rondreis kunnen nu echt beginnen. Ongeveer 1-2 weken voor vertrek ontvang je de benodigde reispapieren.

Veel plezier bij het samenstellen van je China reis en vergeet niet dat je ons altijd kunt bellen of mailen voor een goed reisadvies.

Het team van China2GO
Bordspel in Wuzhen - reis door China